poster

Kad lišće pada

Yaprak dokumu (2006)

dramski, porodični | Turska

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Kultna turska serija koja nas je oduševljavala i prikovala za male ekrane, ponovo je na kanalu Prve! Još jednom ćemo proživljavati životne drame glavnog junaka Ali Rize i članova porodice Tekin.
Serija prati gorku sudbinu patrijarhalne porodice Tekin, čiji će se idilični život iz korena promeniti dolaskom u Istanbul.Radnja se vrti oko porodice Tekin - glave porodice Ali Rize, njegove supruge Hajrije i njihovo petoro dece: ćerki Fikrete, Lejle, Nedžle i Ajše i sina Ševketa. Mirni dani ostaće iza Tekinovih kada Ali Riza podnese ostavku na mesto guvernera u provinciji i preseli se sa porodicom u Istanbul. Suočavanje sa velikim gradom biće bolno za Ali Rizinu decu, koju je otac naučio dobroti, poštenju i istinoljublju, ali ih nije upozorio da je realnost često i veoma surova.
Novi poznanici i ljubavni partneri postaće glavni akteri događaja zbog kojih će se porodica iz korena protresti i početi da se razdvaja i osipa poput jesenjeg lišća.
Ova višenagrađivana serija je snimljena po istoimenom romanu turskog autora Rešata Nurija Guntekina.

Fotografije

Kad lišće padaKad lišće padaKad lišće pada 01Kad lišće pada 02Kad lišće padaKad lišće pada 03Kad lišće padaKad lišće pada 04Kad lišće pada 05Kad lišće pada 06Kad lišće pada 07Kad lišće pada 08Kad lišće pada 09Kad lišće pada 10Kad lišće pada 11Kad lišće pada 12

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.