SEZONA: 1

EPIZODA: 10

SINOPSIS

Nepobedivo srce je televizijska serija snimljena 2011. godine u produkciji RTC i Košutnjak filma po motivima romana Milice Jakovljević, u režiji Zdravka Šotre koji je napisao i scenario.
Radnja serije je smeštena u tridesete godine 20. veka. Aleksa Novaković, vlasnik i direktor banke, ima kćerku Milenu i problematičnog sina Stašu koji ne voli školu. Aleksa traži čoveka da proba da povrati njegovog sina. Pronalazi Miroslava Balšića, diplomiranog pravnika i talentovanog pevača, kojem šalje pismo i nudi mu posao. Staša je do tada imao mnogo učitelja ali mu nijedan nije pomogao. Miroslav je vremenom uspeo da ubedi Stašu da zavoli školu. Njih dvojica postaju dobri drugari a rađa se i nemoguća i velika ljubav između Miroslava i Milene.
Miroslav, nakon sukoba sa Vladom, Mileninim verenikom, odlučuje da napusti kuću Novakovića, posao u banci i da se vrati u Beograd. Milena se vraća kući i zatiče brata i roditelje ljute i neraspoložene zbog načina na koji je sa Vladom raskinula veridbu. Odlučuje da im kaže istinu o Vladi, a potom odlazi u Beograd da pronađe Miroslava. Međutim, otkriva da je Miroslav otišao iz Beograda i da niko ne zna gde je. Usamljena i tužna nagovara roditelje da je pošalju u Pariz da nastavi studije muzike.
Uloge tumače Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Ljubomir Bulajić, Danijela Mihajlović, Predrag Ejdus, Zenaida Dedakin, Marija Karan, Dragana Mićalović, Katarina Žutić, Andrija Milošević, Nenad Jezdić, Nataša Ninković i mnogi drugi.
Nagradu za najbolji Glumački par godine, po izboru čitalaca TV Novosti, na 47. Filmskim susretima u Nišu 2012. godine, dobili su Sloboda Mićalović za ulogu Milene Novaković i Ivan Bosiljčić za ulogu Miroslava Balšića.

Fotografije

Nepobedivo srceNepobedivo srceNepobedivo srce

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Katie Fforde (2010)

    image
  • Little America (2021)

    image
    In the early 1950's, the American military presence begins in a small West German region. In this context, the story of friendship is told by two young women who...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.