Ocena korisnika: 7/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Kviz "Pobednik" sastoji se od pet igara, koje sadrže zadatke iz raznih oblasti znanja.
Igre su međusobno različite po formi i sadržaju. Svaka igra ima svoja pravila takmičenja, svoj sistem bodovanja i određeni vremenski rok za rešavanje zadataka.
Poeni jednog takmičara zavise od njegovog učinka, ali i od učinka suparnika.
Takmičari u kvizu znanja "Pobednik“, osim samog znanja (ošta kultura i informisanost), treba da pokažu i druge veštine: takmičarski duh, opreznost i odlučnost, zaključivanje i povezivanje, percepciju i koncetraciju, spremnost i sposobnost prezentovanja svog znanja u zadatom roku i prema utvrđenim pravilima igara.
U svim igrama takmičari koriste ekrane osetljive na dodir.
U kvizu učestvuju dva takmičara. Takmičar sa većim ukupnim i konačnim brojem poena, postaje pobednik epizode i osvaja novčanu nagradu.
Takmičar koji pobedi svog suparnika u jednoj epizodi, nastavlja dalje, te postaje jedan od dva takmičara u sledećoj epizodi, i tako nastavlja da se takmiči i prikuplja sve više novca od svake nove pobede, sve dok ne doživi poraz.
Igre su međusobno različite, a u zadacima se mogu kombinovati različite oblasti znanja - prirodne i društvene nauke, umetnost, kultura, sport, mediji, zabava, zanimljivosti, informisanost.
"Oduvek sam volela kvizove, jer su mi baš zanimljiv format, a i u njiema uvek možete nešto da naučite ili da se podsetite nečega", kaže voditeljka, koja je u svoj rezime svojevremeno upisala i mesto voditeljka kviza “Ludi kamen”.
Na plasman takmičara utiču i veštine snalaženja, promišljanja, brzog i ispravnog reagovanja, kako bi uspeli da odgovore, ne samo na zadatke, već i na pravila, dinamiku i zadate rokove.
"Ovo je dinamičan kviz u kojem pobednik osvaja 20.000 dinara, a nastavlja da se takmiči sve dok ne izgubi. Prilika da osvajate novac je tu, samo morate da pobeđujete protivnika. I to je ono po čemu ovaj kviz razlikuje od drugih", naglašava Aleksandra.
Ako ste punoletni (18+) državljanin/državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji, prijavite se lično za učešće u kvizu "Pobednik", na jedan od dva načina:
1. Popunjavanjem i slanjem formulara online na: https://www.prva.rs/program/emisija/pobednik/prijava
2. Popunjavanjem i slanjem formulara u word dokumentu na e-mail adresu: prijava.pobednik@prva.rs, pri čemu formular možete preuzeti sa stranice: https://www.prva.rs/resources/files/Formular-e-mail-kviz_Pobednik.docx

Fotografije

Pobednik

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.