poster

Dobro došli u Šits Krik

Schitt"s Creek (2015)

komedija | Kanada, SAD
Reditelj: Džeri Ćikoriti
PINK Family | četvrtak | 23:30

SINOPSIS

Upoznajte porodicu Rose: vlasnika videoteka Johnnyja (Eugene Levy), njegovu suprugu i bivšu zvezdu sapunica Moiru (Catherine O"Hara) kao u njihovu odraslu, razmaženu decu Davida (Dan Levy) i Alexis (Annie Murphy). Otuđena porodica biće prisiljena ponovno da se zbliži kad zbog prevare menadžera izgube svo bogatstvo pa moraju da se presele u poslednju nekretninu koju poseduju, onu u Schitt"s Creek-u koju je Johnny kupio sinu kao lošu šalu za rođendan 1991. godine. Porodica mora da se nauči ponovo da bude "obična", ali i jedni na druge - i na sve stanovnike simpatičnog Schitt"s Creeka!

Fotografije

Dobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits KrikDobro došli u Šits Krik

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.