SINOPSIS

Švaba u imanju vidi izlaz iz duga koji on i Ekser imaju prema šaneru i biznismenu Dušku Krtoli, poznatijem kao Dule Pacov. Dule ima plan da Barandu osavremeni, od porodične kuće pravi kafanu i kupleraj, za sobom dovlači niz kontroverznih biznismena što kod nekih meštana izaziva otpor. Paralelno sa tom, u porodici Vulin odigrava se priča o propadanju vojvođanskog sela: ćerke site zemlje i željne prestoničkih stanova, zavedene stričevim slatkim rečima, doći će u sukob sa ocem što će rezultirati tragičan kraj po jednog člana te porodice. Ambijent upotpunjuje Dezider Inxof, folksdojčer; seoska luda, Raka, koji živi sa dve žene; kao i seoski hroničar Milenko Miletin koji se nada dolasku roda iako ih u Barandi odavno nema. Dolazak roda najaviće i dolazak Jagode, Milenkove žene na čiji grob dugo odlazi.
Na kraju serije ništa neće biti isto kao na njenom početku. U srca ljudi u kutku sveta kome pripadaju svi junaci ove priče, vratiće se nada i ljubav jednih prema drugima. U Barandu će se vratiti i rode, ptice poznate po svojoj vernosti i odanosti svojoj vrsti i svom prebivalištu. A gde su rode, tu je dobro, kaže Milenko, koji predstavlja moralnu vertikalu serije. Međusobna nerealna očekivanja, sukob mentaliteta beogradskih mangupa i prefriganih seljana, izvor su mnogobrojnih komičnih zapleta. S druge strane, svako od likova sa sobom nosi svoju biografiju, svoju ličnu dramu i istinu, koje će se, kao i u svakoj dobroj priči, naći na iskušenju u zgusnutoj dramskoj situaciji koju ćemo gledati tokom trajanja serijala.

Fotografije

Vratiće se rodeVratiće se rodeVratiće se rodeVratiće se rodeVratiće se rodeVratiće se rodeVratiće se rodeVratiće se rodeVratiće se rodeVratit će se rode 01Vratit će se rode 03Vratit će se rode 04Vratit će se rode 05Vratit će se rode 06Vratit će se rode 07Vratit će se rode 08Vratit će se rode 09

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.