SINOPSIS

Gledaćemo njihove prijatelje i neprijatelje - uz obilje obrta, neverovatnih dešavanja, novih ljubavnih priča, iznenađenja, strašnih stradanja pojedinaca, uzdizanja iz pepela, novih radosti i strahova, strepnji i pretnji, u večitoj borbi dobra i zla, u borbi za ljubav, porodicu i one koje najviše volimo.
Šta se desilo nakon televizijske vesti u kojoj je objavljeno da je Ada Kanački ubijena? Kako se Tomas Bruner našao u zatvoru i na koji način povlači konce iza rešetaka? Koja je uloga njegovog sina Ritera? Kakav je epilog ljubavnih priča omiljenih parova Alekse i Mile i Luke i Une? Kome se lekari bore za život, a koji negativac doživljava stravičnu sudbinu? Da li će uspeti jedna otmica, koju organizuju omiljeni likovi? Ko se pojavljuje iz daleke Australije i sve okreće naopačke? Ko ponovo uči da hoda i govori, a koga je mafija likvidirala na najbrutalniji način? Ko je kome pomrsio konce u ljubavi? U koga je pucala nepoznata devojka i zašto? Koga jedno dete spašava, dok drugome ruši sve iluzije u životu? Ko je misteriozna žena sa sedam prezimena? Čija ljubav će postati pakao? Ko je Nikša Korlat? Koje su sve tajne krili vaši omiljeni junaci? I ko su, zapravo, Luka Kanački i Aleksa Ožegović?
Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u Igri sudbine videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Drugu sezonu vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake. A kakav će biti taj kraj - ne možete ni da zamislite.
„Publika će upoznati još dosta novih likova i svaki novi lik će im biti neka vrsta novog šoka i apsolutnog iznenađenja. Zadovoljan sam onim što sam zamislio i što će se do kraja dešavati, siguran da će publika imati pregršt uzbuđenja, iznenađenja, emocija, radosti i suza, smeha i neizvesnosti i svega onoga što Igru sudbine čini posebnom u odnosu na sve ostale serije“, najavljuje Žako i dodaje:
„Posle šokantne poslednje epizode prve sezone, u drugoj sezoni biće još uzbudjivije i nepredvidljivije. Do samog kraja sve će biti neizvesno, puno dešavanja, obrta, uzbuđenja, strasti, borbi sa pobedama i porazima, ali i uz puno najnežnijih emocija, u rasponu od suza do smeha, baš onako kao što se u realnom životu i dešava. I sve će biti na liniji onoga što je, kao suštinu ove serije definisala jedna replika glavne junakinje Ade Kanački: „Za dve stvari ujedam kao ris - za porodicu i za pravdu.“
Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih priča, intriga i skandala, trilerskih zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija - od ljubavi do prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.
Ada Kanački, bogata i prefinjena dama iz visokog društva, nakon trideset godina saznaje da joj je sin zamenjen na porođaju. Jednog sina je rodila, a drugog odgajila. Da bi jednom od njih spasila život - prinuđena je da donese zastrašujuću odluku, koja menja ne samo njihove živote, nego i živote svih onih koji ih okružuju.
Od tog trenutka, sudaraju se svet bogatih i svet siromašnih i nastaje stampedo različitih događaja i emocija. Neverovatni obrti, najnežnija osećanja, neočekivane ljubavne priče, ljubavni brodolomi unutar svih generacija, mržnja, bes, gnev, ljubomora, zavist, očajanje, bezizlaz, neprirodna savezništava koja se stalno menjaju, mućke, podmetanja, zabune, raspetljavanja starih misterija i otkrivanja najčuvanijih tajni, samo su deo dešavanja u kojima učestvuju svi likovi.
Uz obilje drame, ali i smeha, kao i trilerskih zapleta, unutar uzbudljivih života svakog od likova, pratimo njihove izdaje, prevare, dekadencije, preživljavanja, ucene, spletke, beskrupuloznu borbu za imovinu, tabloidizaciju njihovih života, urnebesno-komične situacije u kojima se nalaze, ali pre svega njihove privatne živote, koji rastu i padaju, učvršćuju se i lome se, da bi na kraju poprimili sasvim neočekivane obrte. I naravno, sve to uz najčistije emocije ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodične i prijateljske odnose, kojih itekako ima i koje pobeđuju mnoga iskušenja.
U svemu ovome nameće se uvek aktuelno pitanje: Da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili se prava sreća nalazi u stvarima koje se ipak ne mogu kupiti novcem, u ponovnom rađanju prijateljstva, trijumfu ljubavi i volji da se porodica očuva i ujedini?
Aleksa, koji je rastao u izobilju i bogatstvu, iskusiće šta znači biti bez novca, dok će Luka, koji je odrastao u siromaštvu, preko noći dobiti sve ono o čemu je oduvek sanjao - postaće bogat, ali će preuzeti i mnogo veće odgovornosti. Obojica će se tada susresti sa novim životnim izazovima. Za Luku će to biti vođenje multinacionalne kompanije, kako bi ispunio očekivanja svoje biološke majke, a Aleksa će morati da se prilagodi novom životu, bez luksuza na koji je navikao.
Novi život uticaće i na to da Luka postane popularan preko noći, privlačan ženama, što će ga promeniti i izazvati ljubavne turbulencije u njegovoj dugogodišnjoj vezi sa Milom, dok će se Aleksa susresti sa izdajama u svom najbližem okruženju, i morati da se zamisli nad time ko su mu pravi prijatelji i kako tretira ljude oko sebe.
Kako vreme bude odmicalo, otkriće se da insistiranje da Luka i Aleksa zamene mesta, krije i dodatne Adine motive - majčinsku potrebu da ih obojicu zaštiti od života koji ih vode do toga da sami sebi postaju pretnja. Kakve rezultate daje ova dramatična promena u njihovim životima - odgonetaćemo svake večeri, tokom trajanja ove serije.
Scenario: Žarko Jokanović Reditelji: Mihailo Miša Vukobratović i Stanko Milošević
Glavne uloge: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Vladan Savić, Olja Lević, Pavle Jerinić, Matea Milosavljević, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Slobodan Ćustić, Snežana Savić, Jelena Đukić, Kristina Kika Jovanović, Vuk Saletović, Darko Tomović, Ammar Mešić, Danica Ristovski, Slaviša Čurović, Božidar Zuber, Iva Štrljić, Daniela Kuzmanović, Neša Nenadović, Milan Bosiljčić, Miloš Vlalukin, Jugoslava Drašković, Miljan Davidović, Dragana Mićalović, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jasmina Ranković, Branka Šelić, Aleksandar Dunić, Rade Maričić…

Fotografije

Igra sudbineIgra sudbineIgra sudbineIgra sudbineIgra sudbineIgra sudbineIgra sudbine

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lud, zbunjen, normalan (2007)

    image
    Humoristična serija scenarista Feđe Isovića koja je već u prvoj sezoni osvojila hrvatske gledatelje svojim humorom i izvrsnom glumačkom ekipom koju predvodi...
  • Dr Martin (2004)

    image
    Dr Martin Ellingham, genijalni i ugledni londonski vaskularni hirurg, oboleo je od hemofobije, straha od krvi, i prisiljen je napustiti hirurgiju. Dobija mesto...
  • Moderna porodica (2009)

    image
    Džej ima odraslu decu, unuke i prelepu mladu ženu koja ima svog sina u pretpubertetskom dobu – i svi zajedno moraju da premoste generacijske, kulturološke i...
  • Očajne domaćice (2004)

    image
    Jednoga lijepog sunčanog dana u samom srcu Amerike, u najljupkijem od svih ljupkih predgrađa, kućanica Mary Alice Young (Brenda Strong) se… ubila! Sada, Mary...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.