SEZONA: 1

EPIZODA: 9

SINOPSIS

Deveta epizoda: Veljko i Jadranka su se razveli. Nakon podrške koju mu je Jadranka pružila kad je njegovom ocu pozlilo, Jadranka i Veljko završe u postelji.
Tom činjenicom je zgrožena Jadrankina majka, Radmila, koja je napustila svog supruga, Milutina, i sada živi kod ćerke. Radmila zamera svojoj ćerki na obnovljenoj vezi sa Veljkom, jer je na taj način izneverila Dejana, veterinara, koji je novi Jadrankin emotivni partner. Veljko dođe na proslavu petog rođendana svoje ćerke Vide. Za stolom, na novom suočavanju, su Jadranka, Dejan i Veljko.
Glavne uloge igraju Gordan Kičić, Nina Janković-Dičić, Lena Lazović, Nebojša Ilić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković, Milica Mihajlović, Jovana Gavrilović, Milutin Milošević i Vanja Ejdus. Kreator serije je Gordan Kičić, koji je režirao prvih pet epizoda, dok ostalih pet epizoda kao reditelj potpisuje Vladimir Tagić. Scenaristi su Vladimir Simić, Marko Manojlović i Katarina Mitrović.

Fotografije

Mama i tata se igraju rataMama i tata se igraju rataMama i tata se igraju rataMama i tata se igraju rataMama i tata se igraju rataMama i tata se igraju rata

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.