poster

Ja volim Srbiju

Ja volim Srbiju (2010)

šou, zabava, muzički | Srbija

SINOPSIS

Voditeljka Dragana Kosjerina i kapiteni Nenad Okanović i Nele Karajlić, spremni su da vas zabave i razonode u novoj TV za sezoni omiljenog porodičnog kviza nedeljom uveče na Prvom programu RTS- a.
Crveni tim: Miša Mijatović (kompozitor i virtuoz na harmonici), Snežana Đurišić (estradna umetnica) i Milan Popović (autor i voditelj emisije "Moja dedovina").
Plavi tim: Miloš Mićović (maneken i bivši Mister Srbije), Đorđe David (frontmen grupe "Generacija 5" i estradni umetnik) i Jovana Jelovac Cavnić (glumica).
Specijalni gost u muzičkoj rundi je i predsednik Svetske organizacije pantomimičara i glumac Marko Stojanović.
Kolažna emisija "Ja volim Srbiju", kombinacja muzičko-zabavne emisije i kviza znanja, od prve sezone emitovanja postala je omiljeni TV sadržaj auditorijuma RTS- a. Nakon pet ciklusa, ove jeseni je na redu je 36 novih epizoda porodične emisije, koja predstavlja Srbiju kroz zanimljive takmičarske igre.
Kroz raznovrsne igre, pesme i zabavu, u svakoj emisiji takmiče se dva tima - crveni i plavi, u kojima su po tri poznate ličnosti iz naše zemlje. Kapiteni timova udružuju snage sa svojom publikom u borbi za pobedu.
Svaka igra je vremenski ograničena, laka i zabavna. Neke od njih, verovatno ste i sami igrali sa svojim prijateljima. Fokus ovog zabavnog programa je na zabavnom izazivanju lepih uspomena, slavljenju naših znamenitih sunarodnika i na podsećanju - zašto sve volimo svoju zemlju.
Neke od igara su: "Film i televizija", "Pogodi pesmu", "Osnovna škola", "Poznati sunarodnici", "Riznica", "Rođendanska žurka", "Slušajuća muzička runda", "Točak sreće"... U petoj sezoni umesto "Riznice" i "Osnovne škole", takmičari su se nadmetali u igrama: "Zanimljiva geografija" i "Ispeci, pa reci"...
Voditeljka Dragana Kosjerina, u saradnji sa sa Neletom Karajlićem i Nenadom Okanovićem i tokom nove TV sezone potrudiće se da se zabavite i razonodite, uz muziku i odličan humor a uz ovaj kviz zajedno ćemo se ponovo svi podsetiti ili nešto novo i zanimljivo saznati o našoj zemlji ili o njenim znamenitim stanovnicima...
Prva epizoda popularnog porodičnog kviza nedeljom uveče "Ja volim Srbiju" u novoj TV sezoni, biće emitovana 26. septembra u 21.05, RTS 1 .

Fotografije

Ja volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim SrbijuJa volim Srbiju

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.