poster

Kuhinja moga kraja

Kuhinja moga kraja (2017)

kulinarski, zabava | Srbija

SINOPSIS

U novoj sezoni, najinteresantnijeg kulinarskog rijaliti šou programa "Kuhinja moga kraja", pratićete sedam novih takmičarki, izuzetnih domaćica i uspešnih žena iz raznih krajeva Srbije, koje će kroz putovanje i druženje otkrivati jedna drugoj recepte, interesantne ljude i mesta odakle dolaze.
One će sa radošću podržavati jedna drugu u takmičenju za nagradu od 200.000 dinara, koju osvaja domaćica koja je po ocenama svojih saputnica i suparnica spremila najbolji ručak i ostavila najbolji utisak. Učesnice novog serijala su: Miljana Đorđević iz Crnog Luga kod Vranja, Jelena Jevtić Jovanović iz Krajkovca kod Prokuplja, Zorica Radišić iz Čuruga, Dragana Milosavljević iz Zabrege kod Paraćina, Nadica Josimović iz Novog Bečeja, Stefanija Mažić iz Vrbasa i Svetlana Vasić iz Rudnika kod Gornjeg Milanovca.
Prva domaćica u 11. sezoni biće Miljana Đorđević, 29 god, iz Crnog Luga kraj Vranja ujedno i najmlađa učesnica, čelične volje, profesionalni vojnik 4. Brigade Kopnene vojske u Vranju.
U zajedničkom domaćinstvu živi sa suprugom, dve kćerke, svekrom i svekrvom i muževljevim bakom i dekom. Rad, red i disciplina su njen, ali i moto cele ove velike i složne porodice. Miljanu porodica podržava u karijeri profesionalnog vojnika, ali Miljana je isto tako dobra domaćica koja kod kuće ostavlja zimnicu, pomaže dedi u poljoprivredi i sa svekrvom i bakom, odlično sprema specijalitete svoga kraja . U emisiji ćete videti kakav je njen radni dan, kako izlazi na kraj sa brojnim obavezama, i koje je to vranjske specijalitete pripremila za svoje nove drugarice. Iako najmlađa, osmehom i britkim jezikom brzo je osvojila srca drugarica, priredila im nezaboravan doček i potrudila se da na najbolji način upoznaju Vranje.
Dogodovštine naših sedam domaćica, pratite svake nedelje u emisiji Kuhinja moga kraja od 13č i 10 min, na Prvom programu RTS.

Fotografije

Kuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga kraja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.