poster

Uvijek je sunčano u Philadelphiji

It's Always Sunny in Philadelphia (2005)

komedija | SAD

SEZONA: 14

EPIZODA: 1

SINOPSIS

U 14. sezoni Uvijek je sunčano u Philadelphiji Banda odlazi u krajnosti. Mac uči nov jezik, Charlie glumi u povijesnoj drami, Dennis pokušava postaviti jednočinku, Dee se ošiša, a Frank glumi da umire. Seriju producira FX Productions. ž
Serija je 2016. osvoijila nagradu People's Choice u kategoriji najomiljenije serije na kabelskoj televiziji; 2011. Akademija stranih novinara izabrala ju je za najbolju humorističnu seriju ili mjuzikl; osvojila je i tri nominacije.
Mac smišlja kombinaciju za privlačenje slobodnih žena u Dennisovu sobu na Airbnbju dok Frank i Charlie kuju sličan plan za privlačenje mladih europskih studentica. Ali nijedna reklama ne privlači željene mete.

Fotografije

Uvijek je sunčano u PhiladelphijiUvijek je sunčano u PhiladelphijiUvijek je sunčano u PhiladelphijiUvijek je sunčano u PhiladelphijiUvijek je sunčano u Philadelphiji

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.