SINOPSIS

Pakleni kuvar Saša Mišić ponovo će pokazati sve tajne kulinarskog zanata i znanje da jedan nesavršen restoran dovede u red.
Da bi od lošeg restorana napravio savršeno mesto za ishranu i uživanje, što mu je osnovni zadatak u ovom šouu, njegovom oštrom oku neće smeti da promakni nijedan detalj, ni najsitnija mana restorana. Zapaziće sve: kelnere koji otaljavaju posao, šefove kuhinje bez autoriteta, bezukusnu hranu, lošu dekoraciju, slabu promociju… I neće naići na dobar prijem kod kuvara i kelnera. Zapravo, zaposlenima će ulazak, namrštenog, samouverenog “ majstora kuhinje” bez dlake na jeziku na njihovu teritoriju postati ravan paklu. A Saša će morati dobro da "zasuče rukave" da bi za samo četiri dana uspešno završio svoju misiju.
Ovaj šou je pored sjajne zabave gledaocima definitivno promenio pogled na restorane i način na koji će ih birati, pružajući jedinstven uvid u svet profesionalne pripreme hrane. Iza kulisa i na način koji do tada nisu videli.
Zašto da se ne podsetimo kako treba!

Fotografije

Paklena kuhinja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.