SINOPSIS

Drma dremež, trese treš, pogledaj je ako smeš!
Mi pravimo "Promaju". Zato što je "Promaja" sredstvo protiv ukočenosti prozora, vrata i duha. "Promaja" je izvor svežeg vazduha i ideja, možda čak i eliksir mladosti. Ovo poslednje nije proverena informacija, ali svakako garantujemo da će naša "Promaja" podmladiti vaše ekrane.
Mi smo ekipa srednjoškolaca koja vam je na misiji da pravi emisiju - emisiju koja će pokazati da mi mladi nismo tako strašni (kao ni promaja), da nas svašta zanima i da hoćemo da radimo, ako nam se za to pruži prilika. Hoćemo da čujete naš glas, da gledate naše priloge i da bolje razumete naš svet.
Danas muke porodice Rudolfa fon Švarca rešava dragi saveta, Anđela je razgovarala sa Famovcima o večernjim svirkama, drugari iz Farmaceutsko-fizioterapeutske škole pokazali su nam neke segmente svojih aktivnosti, a Đorđe i Andrija su nas uveli u tajni svet zelenih bezrepaca.
Ekipa Promaje:Vukašin ČečenĐorđe MarinkovIvana MilanovNatalija NikolićMarta JovanovićElena DamjanacLidija SimićAleksandar PašalićDarko MandićMilica CvetkovićDajana OsmaniKatarina LazićAndrija NedićNikola ĐorđevićMila Todorović
Urednici: Ana Pavlović i Višnja Pečenčić
facebook.com/promajaRTSinstagram.com/promajarts

Fotografije

Promaja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.