SEZONA: 1

EPIZODA: 93

SINOPSIS

Fábio zamoli Thaíssu i Jeffa da mu pomognu snimiti Diogov susret sa Gisele. Diogo ugleda videokameru pa plan njegova razotkrivanja propadne. Diogo i Jeniffer raspravljaju s Eugênijom i Machadom u restoranu. Alberto moli Veru da se ne miješa u Marcosovu vezu s Palomom. Fábio je nepovjerljiv prema Gisele. Yuri prekida s njom. Bliži se dan Palomine i Nanine revije. Gisele upozori Williama da je Diogo na reviji. Lulu zamoli Ramona pomoć kako bi našla Waguinha. Marcos ne vjeruje kad mu Gisele i Fábio kažu da će Diogo pokušati ubiti Alberta.

Fotografije

Život vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.