poster

Beogradska hronika: Beogradska hronika

Beogradska hronika (2015)

informativni | Srbija

Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

U Beogradskoj hronici danas gledajte:
Da li zagađivač Čukaričkog rukavca dolazi iz kruga "šećerane". Obišli smo fabrike i njihove ispuste u Savu. Razgovarali smo sa onima koji svakodnevno na reci vide uginule ribe i otpad - sa veslačima.
Ulice protiv drveća - da li su stabla u Bajfordovoj šumi morala da budu posečena zbog proširenja saobraćajnice?
Čep za hendikep - koliko kolica za osobe sa invaliditetom su do sada uspeli da kupe zahvaljujući sakupljenim čepovima. Kako su došli na ideju da započnu ovu akciju i kako su uspeli da je sprovedu u delo. Gost Beogradske hronike je osnivač udruženja i pokretač celokupnog projekta Zoran Martinov.
Zašto se makar jednom mesečno ispira vodovodna mreža u Boleču, pa stanovnici nemaju po ceo dan vodu i dobijaju visoke račune posle ispiranja cevi?
Autor i voditelj Ana Manojlović

Fotografije

Beogradska hronika: Beogradska hronikaBeogradska hronika: Beogradska hronikaBeogradska hronika: Beogradska hronikaBeogradska hronika: Beogradska hronikaBeogradska hronika: Beogradska hronikaBeogradska hronika: Beogradska hronika

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.