SINOPSIS

Lepa Brena i Ivan Tasovac
Lepa Brena je nakon godinu dana, ponovo ušla u studio i ulila novu energiju svojim velikim hitovima. A nakon pauze koja je trajala čak dve decenije - Ivan Tasovac je seo za klavir.
Već smo navikli da u emisiji Studio gostuju samo vrhunski izvođači i muzičari, pa će tako biti i u četvrtom izdanju, u subotu uveče 10. aprila na RTS 1 - muzički šou program "Studio" ugostiće Lepu Brenu i Ivana Tasovca.
Ona je najveća zvezda pop i pop-folk muzike na ovim prostorima, a on je čovek koji je uspeo u gotovo nemogućem: da približi klasičnu muziku i onima koji je nikada nisu slušali.
Nakon godinu dana, Lepa Brena ušla je u muzički studio i zajedno sa produkcijom Skymusic uradila nove aranžmane svojih najvećih hitova.
Ivan Tasovac, dugogodišnji direktor Beogradske filharmonije, pojaviće se u emisiji "Studio" u novoj - "staroj" ulozi: za klavirom. Izvešće dve kompozicije klasične muzike, u neočekivanom, modernom muzičkom maniru.
Tasovac se školovao na konzervatorijumu Čajkovski u Moskvi, u dvanaestoj godini debitovao je kao pijanista sa orkestrima Beogradske i Zagrebačke filharmonije. Posle dvadesetogodišnje pauze, ponovo je seo za klavir i nastale su dve zanimljive i neobične kompozicije koje će odsvirati uživo u "Studiju".
Voditelji emisije "Studio" su Slavko Beleslin i Bojan Ivković.
Osim neočekivanog i atraktivnog muzičkog repertoara i spektakularnih scenskih nastupa gostiju emisije "Studio", u svakom izdanju osmišljeno je i poneko dodatno inenenađenje (i za gledaoce a neretko i za učesnike) - zato, ne propustite ovaj muzički spektakl ni ove u subote, od 21.00 sat na Prvom programu RTS-a!

Fotografije

StudioStudioStudioStudioStudioStudioStudioStudioStudioStudio

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.