SEZONA: 1

EPIZODA: 65

SINOPSIS

Albertu je čudno Natashino inzistiranje da Paloma pleše s Marcosom. Natasha kaže Marcosu da je njihovoj vezi kraj. Ramon i Paloma se pomire. Nana i Diogo uhvate Márija i Silvanu kako se ljube. Nana kaže Diogu da postoji mogućnost da je Mário djetetov otac. Ramon odluči poučavati ples s Franciscom. Natasha kaže Palomi da je Marcos zaljubljen u nju. Paloma je neljubazna prema njoj. Lulu govori Palomi da bude s Marcosom. Toshi posluša Thaíssu i ponudi Léu novac kako bi se udala za njega. Paloma pita Marcosa je li istina da je zaljubljen u nju.

Fotografije

Život vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.