SEZONA: 1

EPIZODA: 64

SINOPSIS

Gisele preklinje Williama da ništa ne govori Nani jer bi mogao izgubiti posao. Gabriela slučajno kaže Ramonu da je Paloma pala u bazen s Marcosom. Sofia je tužna zbog Jorginhova odlaska. Thaíssa kaže Toshi da bi mogla dobiti brazilsku boravišnu dozvolu ako se uda za nekog Brazilca. Predlaže joj udaju za Léa. Diogo pokuša podmititi Yurija. Natasha moli Marcosa da je odvede do Luluina kioska. Paloma ugleda Ramona kako pleše s Franciscom. Mário pokušava nagovori Silvanu da snimi reklamu i obeća joj svoju pomoć. Natasha kaže Marcosu da zamoli Palomu za ples.

Fotografije

Život vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.