SEZONA: 1

EPIZODA: 91 - Serijski program

SINOPSIS

Priča o porodici koja stanuje u jednoj od najsiromašnijih ulica u gradu. Najstarija kćerka Filiz je postala majka cijele porodice brinući se o petoro braće i sestara, i uprkos njenom ocu Fikriju, koji je alkoholičar, nikada se nije žalila i čvrsto se držala uz porodicu. Naučila je u ranim godinama kako da bude snažna i da pređe sve prepreke koje je život na nju i njenu porodicu bacao. Jednog dana mladi gospodin Bariša ulazi u njen život. Ovaj momak koji se pojavi odjednom će uraditi sve da osvoji Filizino srce i da postane deo porodice. Bariša se zaljubljuje u Filiz, i radi sve što može da dobije njenu pažnju. Filiz smatra da uz sve poteškoće u životu, nema mjesta za ljubav pa pokušava da sakrije svoja osjećanja prema Barišu. Da stvari budu još teže za Bariša, mladi policajac Cengiz je zaljubljen u Filiz godinama i veoma je zaštitnički nastrojen prema njoj. Uz to, Bariš krije svoj pravi identitet i njegov misteriozni život čini njihov odnos još opasnijim. Uprkos njihovom ocu Fikriju koji je posvetio svoj život alkoholu, šest sestara i braće se drže čvrsto i pokušavaju da budu srećni. Sa neočekivanim dolaskom Bariša koji je zaljubljen u Filiz, priča će pratiti novi put njihovih života.

Fotografije

Naša pričaNaša pričaNaša pričaNaša pričaNaša pričaNaša pričaNaša pričaNaša pričaNaša pričaNaša pričaNaša pričaNaša priča

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.