Ocena korisnika: 6/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 26

SINOPSIS

Silvana stiže u izdavačku kuću u pratnji policajca i zapali sve knjige. Ramon nađe Palomu i Alberta u crkvi Penha. Diogo kaže Wallacu da obavijesti Alberta o spaljenim knjigama. Albertu se pogorša. Paloma obavijesti Marcosa da je Alberto završio u bolnici. Marcos odluči otići u Buzios i obeća se vratiti s rješenjem. Paloma i Nana srdačno razgovaraju. Zaposlenici "Prada Monteira" su tužni zbog mogućnosti da izgube posao. Diogo slavi sa Gisele stečaj izdavačke kuće i Albertovu hospitalizaciju. Evelyn poljubi Felipea. William otkrije da je Diogo Giselin tajanstveni ljubavnik.

Fotografije

Život vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.