poster

Velika iluzija - U susret oskaru

Velika iluzija

informativni, zabava | Srbija

SINOPSIS

U istorijskoj drami o stradanju srpske dece u logoru smrti "Dara iz Jasenovca", imao je najtežu ulogu u filmu - zloglasnog sadiste, najkrvoločnijeg ustaškog oficira, zapovednika logora Maksa Luburića. U "Krupnom planu" Velike iluzije - Marko Janketić.
Oskari su postali nepredvidiva nagrada, a pravila koja su nekada važila, okrenula su se u nekom drugom smeru. I u ovoj epizodi "Velike iluzije" nastavljamo sa predstavljanjem kandidata za najpresižniju filmsku trku.
Oskarovci ser Entoni Hopkins i Olivija Kolman donose priču o "Ocu", a film "Juda i crni Mesija" - biografsku priču o izdaji i ubistvu revolucionara Freda Hemptona.
O "Oazi", filmu Ivana Ikića kojeg nakon svetske u 2020. očekuje domaća premijera - iz rakursa kritičara Dragana Jovićevića.
U "Kontraplanu" sa francuskom glumicom i rediteljkom Valeri Lemersije koja se našla u ulozi Selin Dion i ujedno režirala film "Alin".

Fotografije

Velika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaruVelika iluzija - U susret oskaru

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Info scena

    image
    Emisija na potpuno nov način predstavlja detalje iz života poznatih ličnosti. Ovo je celebrity emisija kojoj će ljudi verovati. Sve poznate ličnosti imaju isti...
  • Sa druge strane

    image
    Kako izgleda svakodnevica poznatih? Sa kim se druže, gde piju kafu, vole li da kuvaju, da li vežbaju, imaju li vremena za frizera ili kozmetičara… Otvorili su nam...
  • TV Čorba (2016)

    image
    Glavni sastojci „TV Čorbe“ su ljudi, pojave, situacije, događaji, fenomeni... Voditelj Stefan Buzurović i kreativni tim na čelu sa rediteljem Milanom Konjevićem,...
  • Kvadrat

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.