SEZONA: 1

EPIZODA: 25

SINOPSIS

Nana zamoli Dioga da zaplaši Silvanu uoči konferencije za novinare. Diogo kaže Silvani da bi je svi o kojima je pisala u knjizi mogli tužiti zbog neistina. Silvana napusti konferenciju za novinare kad joj neki novinar kaže da bi je mogle zapljusnuti tužbe. Alberto prihvati Palomin poziv da promatraju zalazak Sunca. Diogo se sjeti klauzule u Silvaninom ugovoru kojim ona ima pravo spaliti svoje memoare ako nije zadovoljna nekim odlomkom. William obavijesti novinare da je potražnja za memoarima porasla. Vicente ima predrasude prema Michelly. Gabi to zasmeta. Diogo podsjeti Silvanu na klauzulu koja joj omogućava da spali svoje memoare.

Fotografije

Život vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.