Psi nas ne prestaju zadivljivati. Inteligentni su, odani i sposobni za razne stvari za koje ljudi nisu. Nije čudno da nam pomažu u nizu poslova, a neki su jednostavno nevjerojatni.
Serija istražuje neobične poslove koje naši četveronožni prijatelji obavljaju diljem svijeta i detaljno analizira kako psi spašavaju živote, sprječavaju potencijalne katastrofe, spašavaju obitelji i štite cijelu jednu vrstu.
Diljem svijeta psi nas spašavaju u nizu neočekivanih scenarija. Neki traže preživjele poslije katastrofa ili spašavaju životinje koje lovokradice i trgovci divljim životinjama ugrožavaju. Drugi nam pomažu u nevolji - i na kopnu i u vodi.
Od neustrašivih pasa koji iskaču iz helikoptera do pasa koji sprječavaju kobne bolesti u košnicama, ova će vam serija o psećoj hrabrosti i inteligenciji otkriti nešto o vašem ljubimcu o čemu niste ni sanjali. Upoznat ćemo njemačku dogu Georgea, koji je preobrazio život bolesnoj 13-godišnjakinji iz Massachusettsa. Križanac labradora i njemačkog ovčara Ruger jedan je od najboljih pasa na svijetu za zaštitu životinja od lovokradica. U Philadelphiji je slijepa žena ponovno počela živjeti zahvaljujući svojoj novoj partnerici za trčanje. Na drugom kraju svijeta, u Namibiji, Jack Russell terijerka prava je super dadilja koja se brine za cijeli niz vrsta. U Keniji tim pasa svakodnevno patrolira i štiti ugrožene nosoroge od lovokradica. U Nacionalnom parku Glacier u SAD-u izvanredna graničarska ovčarka svojim urođenim sposobnostima štiti ljude od divljih životinja i divlje životinje od ljudi.
Istražit ćemo kako to da su psi inteligentni, odani i sposobni za svašta za što mi jednostavno nismo. Pokazat ćemo kako su nam njihov moćni njuh, snaga i izdržljivost i bezgranična želja za igrom omogućili da iskoristimo njihove prirodne sposobnosti i dobijemo impresivnu paletu pasa s izvanrednim poslovima!

Emitovanje na kanalima:

Da Vinci Learning  

Sledeće epizode:

subota
19:40
Psi s izvanrednim poslovima
27.4.24.
19:40
Strašna strana istorije
4.5.24.
19:39
Psi s izvanrednim poslovima, Spasavanje života
11.5.24.
19:39
Psi s izvanrednim poslovima
18.5.24.
19:39
Psi s izvanrednim poslovima
subota, 25. maj 2024.
19:39
Psi s izvanrednim poslovima

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.