Na jedinstvenoj planeti jedinstvena vrsta pravi svoje prve korake: početak čovječanstva. Ali to je svijet pun opasnosti. Prijeti mu izumiranje, a mi osmišljavamo inovacije kako bismo preživjeli, vatru i poljoprivredu; podižemo gradove i piramide; pokrećemo trgovinu i savladavamo umijeće ratovanja. Od skromnih početaka postajemo dominantno stvorenje na planeti. Sada budućnost pripada nama.

Bilo je na kanalima:

N24 Doku  FTV  

PREPORUKE
 • WWII Documentary Films

  image
  Award-winning documentary films produced to enlighten future generations about the personal stories of the WWII generations.
 • Svemir (2007)

  image
  Ova obrazovna emisija istražuje mnoga znanstvena pitanja i teme o svemiru (Veliki prasak, Sunce, planeti, crne rupe, druge galaksije, astrobiologija itd.) kroz...
 • Zabranjena istorija (2013)

  image
  Ovo su neistražene tajne koje su bile skrivene od ljudi tisućama godina te su se samo rijetki i odvažni usudili krenuti u potragu za njima. Zabranjena povijest...
 • Terra X (1982)

  image
  Terra X - Expedition into the unknown.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.