Ocena: 5.3/10
Ocena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

Glavni lik je Pavel Gurov, on je TV zvezda, uspešan glumac, bogat čovek. On nije opterećen, uživa u uspehu sa ženama i životu. Jednog dana, mlada novinarkaa ostaje s njim noću, a kada je ujutro otprati, on otkriva mladića na vratima. Pokazalo se da je to njegov sin Viktor, čija je majka otišla pre 20 godinau Moskvu da postane glumac. U razgovoru se ispostavlja da njegov unuk Vlad sedi u taksiju, kojeg je Viktor ostavio kao zalog.
Viktor je tipičan gubitnik koji sebe smatra veoma popularnim psihologom u Briansku i stručnjak u oblasti porodičnih odnosa. Ali, uprkos tome, on sam treba pomoć specijaliste, jer mu to ne uspeva. Došao je u Moskvu po ženu Anju. Devojka je pobegla u glavni grad u pokušaju da svoju karijeru organizuje kao glumica. Uostalom, on je slabić i već 40 godina još živi sa njom i sluša sve. Victor i Vladik ostali su kod Gurova nekoliko dana. Ali zbog nekoliko smešnih nesreća, oni ostaju da žive sa njim. Tokom zajedničkog života nastaju razne smešne situacije, jer su otac i sin potpuno različiti i navikli na različite načine života. Pavel voli da ujutro uzima žene i pije alkohol, a Vitia živi pravilima i organizuje porodične savete nedeljom.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.