U mraku, sve može da se rasvetli. Kada zversko ubistvo šokira Los Anđeles 1938, detektiv Tijago Vega i njegov partner Luis Mičener upliću se u epsku priču koja oslikava bogatu istoriju ovog grada.
Duhovni potomak originalne priče “Peni Dredful”, smeštene u viktorijanski London, serija “Peni Dredful: Grad Anđela” smeštena je u Los Anđeles 1938, mesto i vreme ispunjene velikim političkim tenzijama. Kada zversko ubistvo šokira ceo grad, detektiv Tijago Vega (Danijel Zovato) i njegov partner Luis Mičener (Nejtan Lejn) upliću se u epsku priču koja oslikava bogatu istoriju Los Anđelesa: od izgradnje prvih auto-puteva i duboke tradicije meksičko-američkog folklora, do opasnih špijunskih operacija Trećeg rajha i uspona radio-evangelizma. Ubrzo, Tijago i njegova porodica se hvataju u koštac sa moćnim silama koje prete da ih razdvoje.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.