Priča prati Arabelu, bezbrižnu i samouverenu stanovnicu Londona koja ima sjajne prijatelje i perspektivnu spisateljsku karijeru. Ali kada joj neko ubaci drogu za silovanje u piće, ona će morati da preispita svaki segment svog života.
Mikejla Koel je scenaristkinja i glavna glumica serije “Mogu da te uništim”, iskrene i provokativne drame koja istražuje temu seksualnog pristanka u savremenom životu. Radnja serije smeštena je u London, grad prepun različitih užitaka, a priča prati Arabelu (Koel), bezbrižnu i samouverenu stanovnicu Londona koja ima sjajne prijtelje, novog dečka koga je upoznala na odmoru u Italiji i perspektivnu spisateljsku karijeru. Nakon što doživi seksualni napad u noćnom klubu, njen život se drastično menja i Arabela je primorana da preispita svaki segment svog života: karijeru, prijatelje, pa čak i porodicu. Dok Arabela pokušava da se suoči sa onim što joj se dogodilo, ona kreće na putovanje samootkrića. Često bolno, a ponekad i smešno, ovo putovanje će je odvesti do nekih iznenađujućih mesta – i kontroverznih zaključaka.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.