“Prva bašta Srbije” je zabavno edukativni TV serijal koji će vas upoznati sa tajnama hortikulture. Srbija je zemlja jedinstvenih prirodnih lepota, a cilj ove emisije je da delom te lepote - okružimo i sopstvene domove. Naučićete, uz obilje praktičnih saveta, kako da od zelenih površina ispred vaših kuća, napravite oazu u kojoj ćete uživati sa svojim najbližima. U svakoj emisiji dve porodice se takmiče koja će, za samo tri dana, lepše urediti svoju baštu ili terasu. Predvođeni našim domaćinom i stručnjacima iz oblasti hortikulture, učesnici dobijaju šansu da kreativno i maštovito osmisle svoju baštu iz snova i aktivno učestvuju u njenom nastajanju. Serijal obiluje praktičnim savetima i malim tajnama majstora hortikulture. Dvanaest pobedničkih porodica prvog serijala “Prve bašte Srbije” ide u veliko finale u kojem će biti odlučeno ko će poneti titulu najbolje bašte ali i baštovana Srbije u prvoj sezoni ovog serijala. Očekuje vas zanimljiva, edukativna i zabavna emisija, radost za čitavu porodicu. Jedna od onih posle čijeg gladanje ćete se osećati opušteno ali i podsticajno. Kroz serijal nas vodi, šarmantni i neposredni Dejan Dragićević, osoba sa bogatim iskustvom u baštovanstvu, po prvi put u ulozi voditelja. Njegova sopstvena bašta je višestruko nagrađivana. Dejan uživa u uređivanju bašti i deo tog osećaja će svakako preneti i na nas.

Bilo je na kanalima:

RTS1  

PREPORUKE
  • Jorkširski veterinar (2015)

    image
    Skeldejlov tim ima iskrenu strast prema životinjama. Njegovi klijenti retko kada imaju zdravstveno osiguranje, ali njemu je dobrobit životinja na prvom mestu.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.