Novi problemi, ljudi i situacije zateći će popularnu obitelj Camden u šestoj sezoni serije. Izvršni producent serije Aaron Spelling potpisuje jedan od najvećih televizijskih fenomena koji prikazuje život funkcionalne američke obitelji Camden.
'Normalna američka obitelj' bila je osnovna ideja autorice serije Brende Hampton koju je iznijela producentu Aaronu Spellingu. U sljedećih 11 sezona uspjeli su na ekran prenijeti ono što čini bit obitelji i zarobiti srca milijuna gledatelja diljem svijeta. Ova obiteljska drama pokriva širok spektar tema – od seksa tinejdžera i droge do alkoholizma, oružja i rasizma, pa ju kritičari iz sezone u sezonu opisuju kao realističnu, intrigantnu i zabavnu seriju. Do jedanaeste sezone, koja se posljednja emitirala u SAD-u, Eric i Annie su svoju obitelj povećali za još dva člana, pa naslov serije odgovara broju djece (7) u obitelji Camden.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.