Brojna porodica Forsajt živi udobnim životom više srednje klase u viktorijanskoj, a zatim i u edvardijanskoj Engleskoj. Dve glavne ličnosti su Soums Forsajt i njegov rođak Džolion Forsajt. Soums je advokat, sav posvećen novcu i imanju. Živi prema konzervativnim društvenim normama. Negove jedine ljubavi su njegova prva prelepa supruga Irena i kći Fler rođena u drugom braku sa Francuskinjom Anetom. Džolion je sasvim suprotan. Umetnik nekonvencionalnog ponašanja, koji napušta suprugu da bi živeo sa guvernantom svoje kćeri. Njihovi životi i životi njihove dece se prepliću u veoma dugom periodu od preko 30 godina, doneseći jednima sreću a drugima tragediju.
Serija koja predstavlja hroniku života tri generacije u periodu od 1870. do 1920, druga je po redu adaptacija čuvenog romana, koji spada u red najvrednijih dela svetske književnosti.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.