Ocena: 7.6/10
Ocena korisnika: 10/10

Jedinstveni pristup priči o Isusovu rođenju Tonyja Jordana istražuje teška vremena u Judeji na prijelazu tisućljeća te vrlo živopisno oživljava legendu.
Najveća priča svih vremena, kako je nikada niste doživjeli. Scenarist Tony Jordan klasičnu priču s poznatim likovima preoblikovao je u napetu ljudsku dramu sa zvjezdanom postavom.
Marija je naočigled obična, živahna 16-godišnjakinja, koja je presretna kada joj roditelji ugovore brak s mjesnim drvodjelcem Josipom. Iako je stariji i jednostavan, ima dobro srce. Kako se približava dan vjenčanja, Josip danonoćno radi na izgradnji njihove kuće - pod više nego budnim okom Ane, njegove buduće svekrve - a ljubav mladog para sve se više produbljuje. Sve do jedne noći kada se sve promijeni... Marija se vraća iz posjeta svojoj rođakinji Elizabeti, u uznapredovaloj trudnoći. Josip je shrvan njezinom očitom prevarom, bez obzira na to koliko ga uvjeravala u svoju nevinost. Nakon što ga njezin otac zamoli, Josip pristane spasiti Mariju od kamenovanja na jedini mogući način - dopusti joj da s njim putuje u daleko mjesto... Betlehem. U međuvremenu, jedan se pastir bori sa svojom savješću, a učenjaci promatrajući putanje zvijezda shvate da će se obistiniti drevno proročanstvo. U trenutku kada su im hrabrost i vjera iskušani do krajnjih granica, njihovi se putovi spoje na najneočekivanijem mjestu i odjednom se nemoguće čini mogućim...

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.