Antologijska serija u kojoj serijski ubica Mik Tejlor proganja nekoliko ljudi u ruralnim krajevima Australije.
Američka tinejdžerka Eva za dlaku izbegava smrt od ruke serijskog ubice, Mika Tejlora, tokom odmora s porodicom u divljinama Australije. Upucanu i na korak od smrti, pronalaze je dvoje posmatrača ptica i odvode je u bolnicu. Policijski detektiv Salivan Hil radi na slučaju nestanka njene porodice, koji podseća na ostale nestanke u poslednjih nekoliko godina. Ali umesto povratka u SAD, Eva krade njegov dosije, kupuje kombi i odlazi u divljinu po osvetu.

Bilo je na kanalima:

FilmBox Premium RS  FilmBox Stars RS  FilmBox Extra RS  

PREPORUKE
  • Doušnik (2020)

    image
    Lanik je mladi glumac koji poprilično lako pada na romantiku. Njegov život se nalazi na raskrsnici i teško mu je da nađe posao. Teško mu je čak i da dospe na...
  • Poslednji džinovi: Divlje ribe (2022)

    image
    Ćiril i njegova ekipa kreću na opasne misije kako bi spasili poslednju džinovsku ribu na planeti.
  • Misterija porodice Hanter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Kraj (2012)

    image
    Ajlin je žena koja ima sve. Iskreno voli svog muža, Selima, i brižna je majka njihovog predivnog sina Omera. Sve se menja kada jednog jutra odveze Selima na...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.