“Jagnjad Božja” je mračna priča o tri ekscentrične časne seste iz tri generacije koje žive u oronulom manastiru na zabačenom ostrvu, i jednom neočekivanom posetiocu, ocu Ignejšusu, koji uđe u njihove živote i zauvek promeni njihov svet.
Na zabačenom ostrvu, tri katoličke časne sestre su poslednji članovi zatvorenog reda Svete Agnije. Zaboravljene od ostatka sveta, one žive u oronulom manastiru, gde divlja vegatacija raste iz kamenih anđela, a ovce slobodno šetaju po kapeli. Časne sestre žive skromnim životom, radeći, moleći se i pričajući mračne bajke jedna drugoj uveče, dok pletu. Tako je sve dok u manastir ne stigne mladi ambiciozni sveštenik koga je poslala crkva. Kada časne sestre otkriju prave namere oca Ignejšusa, primorane su da uzmu stvari u svoje ruke. Tada započinje uzbudljiva, epska i čudesna priča o veri, ljubavi i iskupljenju.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.