Ova šestodelna drama prati porodicu Lajons iz Mančestera i njihove ispunjene živote koji se isprepliću jedne sudbonosne noći 2019. godine. Priča se zatim ubrzava, prateći živote i ljubavi Lajonsovih tokom narednih 15 godina.
Serija “Godine i godine” prati Lajonsove, zauzetu porodicu iz Mančestera. Danijel se venčava sa Ralfom. Stiven i Selest su zabrinuti za decu. Rouzi juri novog dečka. Idit nije dolazila kući godinama. A svima njima predsedava baka, moćna Mjurijel. Ali, kada se njihovi životi isprepliću jedne sudbonosne noći 2019. godine, priča se ubrzava i nastavlja da prati živote i ljubavi Lajonsovih tokom narednih 15 godina. Kakav je to svet! Sve čega se plašimo i sve čemu se nadamo dešava se u okviru ove bliske porodice. Društvo postaje usijanije, brže i luđe, dok previranja u politici, tehnologija i daleki ratovi utiču na svakodnevni život Lajonsovih. U ovom novom svetu, Lajonsovi moraju da se bore sa svakodnevnom strahovima i očekivanjima, znajući da jedna obična porodica ne može da promeni svet. Ili može?

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.