Radnja se dešava u britanskoj kompaniji Rejnholm industrija i opisuje nezgode i zbrku koje prate genijalnog štrebera Mosa, lenjivca Roja i direktorku uprave za informacione tehnologije, Džen, koja nema pojma o svom poslu.
Džen (Ketrin Perkinson) konkuriše za posao u Rejnholm Industriji i zapošljava je prilično ekscentrični direktor Denholm (Kris Moris). Na osnovu osobina koje je navela u svom CV-u (iliti rezimeu), Denholm postavlja Džen za menadžerku odeljenja za informatičke tehnologije. Jedini problem je to što Džen ne zna apsolutno ništa o kompjuterima, a Denholm je suviše glup da bi to primetio. Iz predivnih kancelarija na gornjim spratovima, Džen je poslata u odeljenje za informatičke tehnologije čije se prostorije nalaze u suterenu. U neurednim i memljivim kancelarijama, Džen upoznaje Mosa (Ričard Ejoejd) i Roja (Kris O'Daud), dvojicu šmokljana koji čine odeljenje za informatičke tehnologije. Od početka je jasno da Džen ne želi da radi u suterenu, a da Mos i Roj ne žele menadžerku koja nema pojma o kompjuterima. Mogu li njih troje da nađu zajedniči teren na kome svo troje mogu da rade zajedno?

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.