Ostalo je još osam dana. Meteor širine 40 km kreće se prema Zemlji. Očekivana zona udara nalazi se u centru Evrope. Procena broja preživelih: nula. Amerika pokuša da skrene meteor sa putanje nuklearnim oružjem, ali bezuspešno...
Ostalo je još osam dana. Meteor širine 40 km juri prema Zemlji brzinom od 30.000 kilometara na sat. Očekivana zona udara nalazi se u centru Evrope. Procena broja preživelih: nula. Amerika pokuša da skrene meteor sa putanje nuklearnim oružjem, ali bezuspešno. Cela Evropa je u bekstvu. “Osam dana” je priča o svetu kakav do sad nismo videli. Odjednom, ljudi mogu da prekoračuju brzinu kad god žele, upražnjavaju divlji nezaštićeni seks, probaju sve vrste droge, kupuju bez novca, žive bez rada i vole bez posledica. Ali na kraju, najvažnije pitanje je šta vam je zaista bitno u poslednjim danima i satima.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.