Ocena: 6.8/10
Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

Kad je bivša žena Jimmyja Venablesa odlučila poći u Afriku na volontersku misiju, Jimmy, koji je dotad djecu viđao samo vikendom i vjerujući kako je to kratko putovanje, olako pristaje brinuti se za njihovo dvoje tinejdžera uz pomoć bivše punice, ohole i nametljive Diane. Tako je Jimmy Venables valjda jedini muškarac u Britaniji koji se razveo od žene da bi završio kod bivše punice, a to je i osnovni zaplet BBC-jeve serije "Otkad si otišla" čiju treću sezonu HTV upravo počinje emitirati.
Jimmy je šokiran spoznajom da će ostatak života provesti s Dianom, ali ipak je spreman biti pravi otac i preuzima brigu o domaćinstvu. No, ma kako mu dobre namjere bile, trpi njegov posao, trpi njegov društveni život, trpi i sam Jimmy. Molly i Alex se, pak, bore za veću slobodu, Diana se bori da stekne nadzor nad obitelji, a Jimmy se samo bori. U jednoj će epizodi Jimmy pokazivati muškost kupnjom motora, Molly i Alex počet će izlaziti s bratom i sestrom, Diana susreće staru ljubav, Molly će se upisati u celibatsku grupu (ali samo zato što joj se sviđa jedan njezin član) i tako u nedogled idu Jimmyjeve zgode i nezgode koje je u Velikoj Britaniji dosad pratilo četiri milijuna gledatelja i čiji je autor Fred Barron pobjegao iz SAD-a u Englesku zato što mu ondje nitko nije htio prihvatiti scenarij popularne humoristične serije "Moja obitelj".

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.