Axios, dokumentarna serija u produkciji HBO i medijske kompanije Axios, pruža vam jedinstvenu mešavinu udarnih vesti, ekskluzivnih intervjua i kratkih profila koji gledaocima pomažu da bolje shvate trendove koji menjaju Ameriku i svet.
Axios je četvorodelna limitirana dokumentarna serija informativnih specijala u produkciji HBO i nove inovativne medijske kompanije Axios. U režiji i produkciji dobitnika Emi nagrade, Metjua O’Nila i Perija Pelca, serija će se baviti nedeljnim pregledom dešavanja u politici, biznisu i tehnologiji – i ostalih tema koje utiču na kreiranje budućnosti. Svaka epizoda „Axiosa“ sadržaće reportažu o aktuelnoj temi i biće praćena kratkim dokumentarcima, prosvetljujućim intervjuima sa istaknutim ličnostima i pouzdanim analizma, predstavljena kroz Aksiosovu platformu „Smart Brevity“ u sažetom i dostupnom formatu.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.