Konak kod Hilmije je bosanskohercegovačka humoristička TV serija, koja je snimana 2017. godine u produkciji FIST-a, a sa prikazivanjem počela 2018. Reditelj serije je Elmir Jukić, a scenarista Feđa Isović. Za sada su snimljene dve sezona od dvadeset epizoda.
Radnja serije je smeštena u okupirano Sarajevo u Drugom svetskom ratu. U Konak kod Hilmije navraćaju svi: od komunističkih ilegalaca, ustaša, četnika, vojnika handžar divizije, pa sve do nemačkih vojnika i komandanta grada Štumbafirera Šilinga, gde jedni drugima ispred nosa kuju zavere u kojima nacionalne tenzije postaju manje bitne od ličnog materijalnog interesa. Radnju će dodatno začiniti i dvojica rudara, partizanski ilegalci sakriveni u podrumu konaka, koji imaju zadatak da iskopaju tunel do nemačkog skladišta oružja.

Bilo na kanalima:

Nova S  NOVA TV  B92  

PREPORUKE
 • Usred ničega (2009)

  subota
  image
  Zaboravite na sportiste, filmske zvezde i političare. Pravi heroji su roditelji – ali Frenki je superheroj. Brižna supruga i majka, ona je predstavnik srednje...
 • Zvezdara (2013)

  subota
  image
  A story set in the Belgrade neighborhood of Zvezdara that follows three sisters of different personalities, and their brother whom everybody likes.
 • Totalcar (2011)

  subota
  image
  Totalcar is Hungary's most popular automotive TV series, mixing industry-leading visuals with down-to-earth commentary and humor. It's TopGear for the east.
 • Pronađi me u Parizu (2018)

  subota
  image
  Kada Lena Griski, ruska princeza i studentkinja u baletskoj školi Pariske opere, slučajno doputuje iz 1905. godine u današnje vreme, ona brzo mora da se prilagodi...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.