Dvojac koji obožava hranu kreće na legendarnu gastronomsku turneju Europom, gdje će se susresti sa svime, od autentičnih bageta do Schwarzwald torte, i usput učiti od najboljih.
U ovakvim vremenima štednje, što je utješnije od pečenja kolača kod kuće? I postoji li bolji način širenja obzora nego praćenje ovog spektakularnog putovanja Europom sa Siom i Daveom? Ova serija prati ovaj dlakavi dvojac na 3000 km dugom putu od Skandinavije do Španjolske – pri tome posjećuju Norvešku, Nizozemsku, Belgiju i Luksemburg, Njemačku, Slovačku, Mađarsku i Rumunjsku, kao i Austriju, Italiju i Francusku – u potrazi za mjestima gdje se na kontinentu najbolje peče, od jednostavnih seljačkih kruhova do kompleksnih slastica napravljenih od najboljih slastičara. Na putu susreću puno likova, od amaterskih kuhara do profesionalnih pekara, koji s njima dijele intimne obiteljske kulinarske tajne koje se prenose već generacijama.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.