Srž serije PROLAZ predstavlja Projekat Noa, tajna medicinska ustanova čiji naučnici rade na eksperimentu sa opasnim virusom, koji bi mogao da dovede do pronalaska leka za sve bolesti, ali isto tako može potencijalno dovesti do uništenja ljudske rase. Kada odaberu Ejmi Belafonte da bude testirana, federalni agent Bred Volgest dobija zadatak da je uvede u Projekat Noa. Međutim, na kraju Volgest postaje njen surogat otac, koji pokušava da je zaštiti po svaku cenu.
Bredov i Ejmin put navešće ih da se suoče sa vodećim naučnicima projekta Noa, narednicom Nikol Sajks i doktorom Džonasom Lirom, kao i s okorelim bivšim mornaričkim operativcem Klarkom Ričardsonom, kojeg je Bred obučavao. Ali kako su naučnici Projekta Noa usavršili lek koji bi mogao da spasi čovečanstvo, ova nova stvorenja počinju da testiraju svoje sopstvene moći, koje ih dovode korak bliže begu - a on može dovesti do apokalipse nezamislivih razmera.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.