Popularna filmska i televizijska zvijezda Damon Wayans vraća se u petoj sezoni obiteljske humoristične serije "Moja žena i djeca". Osim što je na vrhu po gledanosti, serija "Moja žena i djeca" nekoliko je puta nominirana za NAACP Image Awards i 2002. je osvojila nagradu publike People's Choice Award za najdražu novu televizijsku humorističnu seriju. Serija je također dobila priznanje za nastavak ("Grassy Knoll") koji se bavio drogom i zabranjenim supstancijama, 2002. osvojila je nagradu Prism Award.
Michael Kyle (Damon Wayans) je privržen muž i moderni patrijarh koji kućanstvom vlada jedinstvenim i posebnim roditeljskim stilom. Dok svoje troje djece uči nekim životnim lekcijama, čini to karakterističnom mudrošću, disciplinom i humorom. Sad kad su Junior i njegova djevojka Vanessa roditelji maloga dječaka, Michael i njegova privržena žena Jay ponosni su, ali mladi djed i baka prilagođavaju se novim ulogama. Ne samo da pokušavaju pomoći sinu da postane odgovoran otac, nego žele i tinejdžerskomu paru pomoći oko važnih životnih odluka. Čini se da svatko ima svoje mišljenje o odgovorima na pitanja kao što su: Trebaju li novi roditelji i dalje živjeti u garaži obitelji Kyle? Trebaju li se zaručiti ili vjenčati? Hoće li se Junior, koji umire od straha zbog nove uloge oca, zbog djeteta ponašati išta pametnije?
Dok sina pokušava pretvoriti u muškarca, Michael počinje analizirati vlastiti život i pita se treba li neke stvari promijeniti. Jay, koja također počinje preispitivati svoju životnu svrhu, posveti se izobrazbi i usput odluči otvoriti restoran. Veza najstarije kći Claire s Tonyjem, čudnim i čudno dragim zaluđenikom Biblijom, traje i dalje. Claire je sad maturantica i više je nego spremna za sve što prati to posebno životno razdoblje.

Mala Kady malo se osjeća ugroženom zbog novoga djeteta i obitelj će joj pomoći da nadvlada tu nesigurnost. I dalje je prijateljica mladog virtuoza na klaviru Franklina, koji Michaelu često otežava život. Dječak je osjetio prazno mjesto u obitelji zbog Juniorova prelaska u zrelost te se i dalje pokušava uvući u ulogu "dobroga novog sina".
Michael se može samo nadati da će njegovi očinski savjeti, uz duhovit humor, u djeci usaditi odgovorno ponašanje. U svemu tome Junior, Claire i Kady znaju da se mogu pouzdati u oca za pomoć. Katkad se čini da tata i kad ne pita unaprijed zna što bi mogli trebati i veoma će ih rado usmjeriti - često izazivajući njihov jad.
Damon Wayans je Michael Kyle, Tisha Campbell-Martin je Jay Kyle, George O. Gore II je Junior, Jennifer Freeman je Claire Kyle, Parker McKenna Posey je Kady Kyle, Noah Gray-Cabey je Franklin, Andrew McFarlane je Tony i Brooklyn Sudano je Vanessa. Damon Wayans i Don Reo autori su i izvršni producenti serije. Dean Lorey izvršni je producent polusatne humoristične serije.

Emitira se na kanalima:

Comedy Central UK  

Bilo na kanalima:

RAI 2  PRO 7  Kabel 1  HTV2  EuroNews  HTV1  

Sledeće epizode:

sutra
12:00
My Wife and Kids 1, ep. 1
sutra
12:30
My Wife and Kids 1, ep. 2
sutra
13:00
My Wife and Kids 1, ep. 3
sutra
13:30
My Wife and Kids 1, ep. 4
utorak
12:00
My Wife and Kids 1, ep. 5
utorak
12:30
My Wife and Kids 1, ep. 6
utorak
13:00
My Wife and Kids 1, ep. 7
utorak
13:30
My Wife and Kids 1, ep. 8
sreda
12:00
My Wife and Kids 1, ep. 10
sreda
12:30
My Wife and Kids 1, ep. 11
sreda
13:00
My Wife and Kids 2, ep. 1
sreda
13:30
My Wife and Kids 2, ep. 2
četvrtak
12:00
My Wife and Kids 2, ep. 4
četvrtak
12:30
My Wife and Kids 2, ep. 3
četvrtak
13:00
My Wife and Kids 2, ep. 7
četvrtak
13:30
My Wife and Kids 2, ep. 6
22.10.21.
12:00
My Wife and Kids 2, ep. 8
22.10.21.
12:30
My Wife and Kids 2, ep. 9
22.10.21.
13:00
My Wife and Kids 2, ep. 11
22.10.21.
13:30
My Wife and Kids 2, ep. 12
PREPORUKE
 • Sumnjiva lica (2016)

  nedelja
  image
  Reditelj Dušan Milić idejni je tvorac igranog projekta, serije intrigantnog naslova "Sumnjiva lica", prema motivima komedija Branislava Nušića. Serija "Sumnjiva...
 • Geordie Shore (2011)

  nedelja
  image
  Reality TV show following eight young men and women as they spend a summer experiencing the highs and lows of Newcastle-upon-Tyne's party scene.
 • The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (2014)

  nedelja
  image
  Jimmy Fallon hosts the Tonight Show and interviews celebrities, plays games with them and has a musical or comedic guest perform.
 • Sajnfeld (1989)

  nedelja
  image
  Serija koja je počela kao svaki drugi sitkom, a izrasla u najkompleksnije televizijsko remek delo, krije se iza prezimena jednog stand up komičara. Seinfeld je...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.