U ovoj originalnoj putopisnoj seriji pratimo glumca Dominica Monaghana dok lovi najopasnija i najspektakularnija bića na planetu.
Ova uzbudljiva putopisno-pustolovna serija prati glumca Dominica Monaghana dok istražuje udaljene kutove svijeta u potrazi za nekima od najopakijih životinja i kukaca na svijetu. Dominic nas u svakoj epizodi vodi na intimno putovanje prepuno akcije dok pokušava pronaći i izbliza proučiti neka od najopasnijih, neuhvatljivih stvorenja poznatih čovjeku. Na putu se susreće sa živopisnim mještanima, neobičnim stručnjacima i s mnoštvom bića koja nastanjuju neobična i čudesno divlja mjesta na našem planetu. Bez obzira na to traži li golemu koloniju mrava vojnika u prašumama Ekvadora, traži li divovsku otrovnu stonogu u špiljama Venezuele ili je suočen s ubojitim škorpionom u sušnim pustinjama Namibije, ova će nas serija uvijek podsjetiti na to da je ''postići cilj'' uistinu prava pustolovina.

Bilo je na kanalima:

Viasat Nature  BBC Earth  Animal Planet  

PREPORUKE
  • Prirodni raj - nepripitomljeni planet (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Pa to su Irvinovi! (2018)

    image
    Obitelj Irvin nastavlja istraživanje Stevea Irwina. Obitelj Irwin, Terry, Bindi i Robert, odaju počast ostavštini Stevea Irwina putem svog rada u golemom...
  • Fabrika šećera

    image
    Boris Miljković, autor "Rokenrolera", TV filmova "Ruski umetnički eksperiment" i "Šumanović - komedija umetnika", posle trideset godina, ponovo na RTS- u!...
  • Topljenje novca (2016)

    image
    Četiri nezavisne ekipe stručnjaka za dragocene metale traže ih na najneobičnijim mestima i svi žele dobro da zarade.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.