Od čudesnih zračnih luka urezanih u nestabilne ledene police i autocesta izgrađenih duž pustih litica sa strminama od 300 metara, do spektakularnih mostova koji vas vode kroz oblake i željezničkih pruga kojima prometuju vlakovi iz kućne radinosti - to su najfascinantnija i najekstremnija mjesta na svijetu.
Gdje ima adrenalina, opasnosti i uzbuđenja, tu je i naša šestodijelna serija. Zahvaljujući tehnologiji koja će vas prikovati za sjedala, pričama očevidaca, rijetkim arhivskim snimkama i vrhunskom CGI-ju, serija odvodi gledatelja ravno na najekstremnije lokacije na svijetu.
Ispreplećući snažnu naraciju i goleme inženjerske pothvate, donosimo vam 10 najekstremnijih zračnih luka, željezničkih pruga, cesta, tunela, mostova i vodenih putova na svijetu.

Emitovanje na kanalima:

N24 Doku  

Bilo je na kanalima:

HTV3  HTV2  

Sledeće epizode:

subota
11:16
World's Most Extreme
nedelja
01:13
World's Most Extreme
ponedeljak
07:01
World's Most Extreme
ponedeljak
15:50
World's Most Extreme
PREPORUKE
  • Pa to su Irvinovi! (2018)

    image
    Obitelj Irvin nastavlja istraživanje Stevea Irwina. Obitelj Irwin, Terry, Bindi i Robert, odaju počast ostavštini Stevea Irwina putem svog rada u golemom...
  • Prirodni raj - nepripitomljeni planet (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Putnici

    image
    Putujte s nama uz emisiju "Putnici" na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • Fullscreen

    image
    Dokumentarni filmovi.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.