Adaptacija nastavka romana „Gordost i predrasuda“. Elizabet i Darsi, sad već šest godina u braku, spremaju se za godišnji bal, ali proslava je iznenada prekinuta. Lidija Benet pada iz kočija vičući da se desilo ubistvo...
Adaptacija najprodavanijeg romana Filis Doroti Džejms, zasnovana na likovima iz knjige „Gordost i predrasuda“. Veče je Darsijevog godišnjeg bala u njihovoj veličanstvenoj kući u Pemberliju, a Elizabetinog petog bala otkako je postala gazdarica kuće. Darsi i Elizabet se opuštaju posle večere sa gostima, ali slavlje se iznenada prekida. Čuvši vrisak, pogledali su kroz prozor i videli kako histerična Lidija Benet ispada iz kočije vičući da se desilo ubistvo. Sledi sumorno otkriće mrtvog muškarca u šumi Pemberlija, brat koji je optužen za ubistvo, i početak košmara koji preti da proguta Pemberli i sve ono što je Darsiju drago.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.