Zgodan i vješti odvjetnik, dvadesetosmogodišnji Kevin Hill punim plućima živi samački život – ima sjajan posao, pregršt lijepih djevojaka i novca dovoljno da si priušti štogod poželi. Jedino o čemu mora brinuti jest o sebi. No ne zadugo! U njegov svijet ulazi nenadani gost, a on ulazi u svijet odgovornosti!

Bez upozorenja Kevinov se savršeni život okrene naglavce kada njegov rođak umre, a njemu na skrb ostavljena je njegova desetomjesečna beba Sarah. Preko noći se nemilosrdni igrač Kevin pretvara u nervoznog oca. Nakon prvotnog nesnalaženja s pelenama, bočicama i nesuvislom dadiljom- homoseksualcem Georgeom, Kevin je prisiljen okrenuti novu stranicu života – ostaviti svoj dosadašnji posao i navike radoholičara kako bi ih zamijenio s onim koje ima fleksibilno radno vrijeme i manje opterećuje.

Najboljem odvjetniku u gradu to i nije tako jednostavno – za mnoge prevelik zalogaj, za mnoge preskup, Kevin završava u odvjetničkom uredu Grey i partnerice kojeg ispunjavaju i posjeduju isključivo žene. Uz sve promjene u odvjetničkoj praksi i među klijentima Kevin mora promijeniti svoj stav i ophođenje s novim kolegicama. Jessie Grey je samohrana majka i šefica koja uživa u promatranju Kevinovog 'rasta i razvoja'. Nicolette Raye je najopasnije, ali podcijenjeno oružje tvrtke zahvaljujući svojim čestim prekršajima. Veronica Carter je iznimno pametna ljepotica kojoj je suradnja s Kevinom velik problem, s obzirom na jednu noć iz prošlosti koju su zajedno proveli. Iako ga često njegovi muški prijatelji dovode u napast, Kevin je čvrsto odlučio manevrirati između žena na poslu, žena u svom krevetu i djevojčice u kolijevci.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.