Jana, mlada investiciona bankarka, umešana je u spletku i time primorana da ošteti sopstvenu banku. „Loše banke“ predstavljaju uzbudljiv profil bankarske industrije i njenih protagonista, kroz triler smešten u svetu visokih finansija.
Nakon što je nepravedno otpuštena iz prestižne investicione banke Kredit Internacional iz Luksemburga, Jani Likam, talentovanoj mladoj investicionoj bankarki, ponuđen je posao iz snova u Frankfurtu, pod direkcijom Gabrijela Fengera, direktora investicionog fonda u Dojče Investu. Ne samo da Jana mora da napusti svoj stari posao, već i da ostavi dečka i svoju petogodišnju ćerku. Dok Jana žurno pokušava da zadivi Fengera i njegov tim svojom posvećenošću i ambicioznošću, prekasno shvata da je Kristele Leblank, njena bivša šefica iz banke Kredit Internacional, tajno povukla veze i manipulisala Janom da bi izvukla korist za sebe. Jana ubrzo postaje rastrzana između svojih novih obaveza i Leblankine nemilosrdne ucene... Da li će ona i njena karijera preživeti ovu nemilosrdnu borbu moći?

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.