Logan Roj i njegovo četvoro dece kontrolišu jedan od najvećih medijskih i zabavnih konglomerata u svetu. „Naslednici“ prati porodicu Roj dok razmatra buduće poslovne poteze kad njihov ostareli otac odluči da se povuče iz firme.
Porodica Roj – Logan Roj i njegovo četvoro dece – kontrolišu jedan od najvećih medijskih i zabavnih konglomerata u svetu. „Naslednici“ prati njihove živote dok razmišljaju o budućim potezima kad im ostareli otac saopšti da se povlači iz firme. Radnja serije se dešava u Njujorku i obrađuje teme moći, politike, novca i porodice. Žestoki i moćni Logan Roj, ostareli otac porodice, direktor je Vejstar rojka, međunarodnog medijskog konglomerata pod kontrolom njegove porodice. Oženjen je trećom ženom Maršom, divnom ali zastrašujućom partnerkom. Kendal Roj, Loganov najstariji sin iz drugog braka, trenutno je predsednik jednog sektora i prvi naslednik. Roman Roj, Kendalov mlađi brat, Loganov je iskreni, veseli sin, koji više ne radi u Vejstaru. Šivon Šiv Roj, Loganova jedina ćerka i najmlađe dete, juri karijeru u politici. Konor Roj, najstariji sin i jedino dete iz prvog braka, vodi nezavisan život u Nju Meksiku. Napetost raste kako se bliži Loganov rođendan i sve prerasta u borbu moći između oca i sina, kao i između ostale dece međusobno. Deca se suočavaju sa teškim izborom dok traje svađa oko kontrole nad kompanijom i odanosti porodici.

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.