Franjo (Damir Lončar) je glavni nositelj ove priče pune humornih obrata, spletki, prijevara i neobičnih događaja. Franjo je osiromašeni plemenitaš koji se mora nositi sa svakodnevnim problemima koje mu upriliče sustanari. Svaka epizoda serije bavi se novom pričom koja humorno reflektira socijalne i državne apsurde.
U prvoj epizodi saznajemo što se sve može dogoditi kada u jednom stanu u potkrovlju zgrade netko vrlo glasno vodi ljubav. Kada se otkrije tko, susjeda Ruža (Ivanka Boljkovac) od uzbuđenja doživi infarkt i umre. Uhvaćeni bivši ministar (Zijad Gračić) u zamjenu za šutnju obećava svima sve. Tako Marta (Mirela Brekalo) dobije priliku useliti u Ružin stan svog sina Krunu (Jan Kerekeš), nezaposlenog profesora politike i gospodarstva i njegovu djevojku Tomislavu (Anđela Ramljak). Davor (Stjepan Perić) kontaktira Franjinu skoro bivšu ženu i najam stana dogovara s njom, Franji iza leđa. Useljavanje i iznošenje lijesa sa Ružom se zakomplicira do te mjere da mora intervenirati policija.

Bilo je na kanalima:

NOVA TV  

PREPORUKE
  • 'ko te šiša? (2016)

    image
    Na istom trgu samo preko puta našla su se dva frizerska salona. Salon Žigmund je staromodan i samo za muškarce, dok je Božica modernijeg dizajna. U Salonu Božica...
  • Naša mala redakcija (2002)

    image
    Kako izgleda radni dan u jednoj novinskoj redakciji? Zgode i nezgode zaposlenih u novinskoj redakciji "Panorama".
  • Kuća Sreće (2003)

    image
  • Mućke (1981)

    image
    Lukavi londonski trgovac Derek Troter sanjari o bogatstvu, ali svaki njegov sumnjiv posao i mutan plan uvek završava katastrofalno. U međuvremenu, mora da se...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.