Mladi ludo zaljubljeni par pokušava nadići razlike koje ih dijele kako bi uživali u svojoj velikoj ljubavi, ali spletke mladićeve obitelji ipak ih na kraju uspiju razdvojiti. Je li ljubav doista jača od svega? Hoće li jednoga dana ta ljubav ponovno procvasti?
Helô (Isabelle Drummond/Claudia Abreu) i Pedro (Chay Suede/Reynaldo Gianecchini) par su koji se bori sa svim nedaćama i zaprekama. Ponajprije s moćnom Pedrovom obitelji Leitão. Magnólia Leitão (Vera Holtz), zvana Mag, majka je obitelji. Snažna i autoritativna žena koju većina doživljava sveticom, mada neki u njoj vide vuka u janjećoj koži. Njezin muž Fausto Leitão (Tarcísio Meira) bavi se poduzetništvom, ambiciozan je i željan političke karijere. Oboje vjeruju da "cilj opravdava sredstvo" i da ništa ne može omesti njihove planove.
Pedro je Faustov sin iz prvoga braka s pokojnom suprugom. Pravičan je, odlučan i veoma smiren. Diplomirao je arhitekturu, voli jedriti. Osoba je koju bi svatko poželio imati u blizini. Posve je različit od oca, polubrata Hérculesa (João Vitor Silva/Danilo Granghéia) i polusestre Vitórije (Sophia Abrahão/Camila Morgado). Upoznaje siromašnu Helô kad ona proživljava najteže razdoblje u životu. Njezina majka Cândida (Denise Fraga) ima uznapredovali stadij leukemije, a otac Jorge je alkoholičar koji je nedavno izgubio posao. Helô i Pedro su različiti baš u svemu, ali kako srcu ne možemo zapovijedati, njih se dvoje zaljube.
Helô ostaje bez oca istoga dana kada Pedrov otac Fausto objavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika. U Helôinu srcu isprepleću se mržnja i ljubav. Zarekla se da će uništiti cijelu obitelj Leitão, osim voljenoga Pedra. Njihova ljubav je iskrena, jaka i opasna za ostale. Pedrova maćeha Mag boji se bliskosti svoga posinka i djevojke koja želi uništiti njihovu obitelj, te zbog toga odluči prekinuti njihovu vezu tako što će inscenirati Pedrovu nevjeru s tajnicom Suzanom (Gabriela Duarte/Regina Duarte).
Nakon prekida s Helô i zbog prljave politike svoje obitelji, Pedro napušta grad i godinama živi u inozemstvu, na jedrilici.
Nakon dvadeset godina Pedro se vraća u rodni kraj i ponovno susreće Helô koja je sada u braku s beskrupuloznim magnatom Tiãom Bezerrom (Thiago Martins/José Mayer) s kojim ima dvoje djece: Edua i Letíciju.
Dovoljan će biti jedan slučajan susret Pedra i Helô kako bi njihova ljubav ponovno planula i bila jača nego ikada. Neće im biti lako jer ih na putu čeka mnoštvo poteškoća: Pedrova obitelj i dalje ima veliku moć, Helôina kći je bolesna, a njezin suprug to koristi kako bi je ucjenjivao. Uvijek ju je varao, ali želi pošto-poto održati brak, premda zna da ga žena više ne voli. Što može opravdati tu njegovu veliku opsjednutost? Pravi razlozi kriju se u prošlosti. Cijelu istinu o magnatu zna jedino Miro (Jorge Lucas), njegov vjerni vozač. Jedna dobro čuvana tajna mogla bi utjecati na živote mnogih ako bi bila otkrivena.

Bilo je na kanalima:

HTV1  

PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Katie Fforde (2010)

    image
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.