U seriji 'Irska braća' pratimo živote četiriju mladića irsko-američkih korijena koji su upetljani u organizirani kriminal u New Yorku. Braća Donnelly su Amerikanci irskog podrijetla iz radničke klase, a slični su samo u jednom - njima je obitelj svetinja. Serija prikazuje kako zaigrani dječaci odrastajući na kobnim ulicama New Yorka postanu upleteni u organizirani kriminal, te postanu ljutiti protivnici talijanske mafije.
Serija je dobila ime od nadimka obitelji Donnelly koja je sudjelovala u nasilnoj zavadi u devetnaestom stoljeću u Kanadi, čiji je ishod završio velikim masakrom. Autor serije Paul Haggis, odrastao je obližnjem gradiću u Ontariju gdje se i dogodio taj masakr te je i ranije najavljivao kako će elemente te zavade koristiti jednom u nekoj seriji. Serija je rađena donekle i prema iskustvu izvršnog producenta Roberta Morescoa koji je i sam odrastao na ulicama New Yorka pedesetih godina prošlog stoljeća.

Bilo je na kanalima:

NOVA TV  

PREPORUKE
  • Ubice sa kruzera (2020)

    image
    Cruise Ship Killers is a true crime series that tells the stories of people who never returned home after taking a holiday on a cruise ship, featuring interviews...
  • Pošalji mi SMS kada stigneš kući (2022)

    image
    Each episode follows the case of an innocent woman who has been abducted, harmed or even murdered by someone on what was an otherwise average day in her life.
  • Das Familiengericht (2002)

    image
    The family court is a pseudo-documentary court show.
  • Niedrig und Kuhnt - Kommissare ermitteln (2003)

    image
    A team of detectives in Duisburg solve all kinds of crimes.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.